• 23.01.2016 | NLD RSR Walfer - CHEV Diekirch

    23.01.2016 | NLD RSR Walfer - CHEV Diekirch

    Gallery

  • 03.01.2016 | Novotel Cup 2016 Closing Ceremony

    03.01.2016 | Novotel Cup 2016 Closing Ceremony

    Gallery

  • 03.01.2016 | Novotel Cup 2016 M Luxembourg - Island

    03.01.2016 | Novotel Cup 2016 M Luxembourg - Island

    Gallery

  • 03.01.2016 | Novotel Cup 2016 W Luxembourg - Island

    03.01.2016 | Novotel Cup 2016 W Luxembourg - Island

    Gallery

  • 03.01.2016 | Novotel Cup 2016 W Liechtenstein - Denmark

    03.01.2016 | Novotel Cup 2016 W Liechtenstein - Denmark

    Gallery

  • 02.01.2016 | Novotel Cup 2016 W Luxembourg - Liechtenstein

    02.01.2016 | Novotel Cup 2016 W Luxembourg - Liechtenstein

    Gallery

  • 02.01.2016 | Novotel Cup 2016 M Luxembourg - Switzerland

    02.01.2016 | Novotel Cup 2016 M Luxembourg - Switzerland

    Gallery

  • 01.01.2016 | Novotel Cup 2016 M Luxembourg - Denmark

    01.01.2016 | Novotel Cup 2016 M Luxembourg - Denmark

    Gallery

  • 01.01.2016 | Novotel Cup 2016 W Luxembourg - Denmark

    01.01.2016 | Novotel Cup 2016 W Luxembourg - Denmark

    Gallery

  • 01.01.2016 | Novotel Cup 2016 W Island - Liechtenstein

    01.01.2016 | Novotel Cup 2016 W Island - Liechtenstein

    Gallery

  • 12.12.2015 | NLH VC Strassen - RSR Walfer

    12.12.2015 | NLH VC Strassen - RSR Walfer

    Gallery

  • 28.11.2015 | NLD V80 Pétange - GYM Bonnevoie

    28.11.2015 | NLD V80 Pétange - GYM Bonnevoie

    Gallery

  • 28.11.2015 | NLD V80 Pétange - VC Lorentzweiler

    28.11.2015 | NLD V80 Pétange - VC Lorentzweiler

    Gallery

  • 24.11.2015 | CEV Challenge Cup: Ti-Teamgeist Volley Innsbruck - RSR WALFER

    24.11.2015 | CEV Challenge Cup: Ti-Teamgeist Volley Innsbruck - RSR WALFER

    Gallery

  • 14.11.2015 | NLH CHEV Diekirch - RSR Walfer

    14.11.2015 | NLH CHEV Diekirch - RSR Walfer

    Gallery

  • 23.01.2016 | NLH RSR Walfer - CHEV Diekirch

    23.01.2016 | NLH RSR Walfer - CHEV Diekirch

    Gallery

Coupe de LUX - Senior Dames 1/2 Finales
VC STEINFORT - VC STRASSEN
Thursday, 18 Feb 2016 - 18:30 - Centre Atert à Bertrange
  • 18.02.201618:30 Senior Dames 1/2 FinalesVC STEINFORT - VC STRASSENCentre Atert à Bertrange0 - 0
    18.02.201620:30 Senior Dames 1/2 FinalesRSR WALFER - VC MAMERCentre Atert à Bertrange
    19.02.201618:30 Senior Hommes 1/2 FinalesVC FENTANGE - CHEV DIEKIRCHCentre Atert à Bertrange
    19.02.201620:30 Senior Hommes 1/2 FinalesVC STRASSEN - RSR WALFERCentre Atert à Bertrange
    20.02.201617:00 Senior Dames Finales - Centre Atert à Bertrange
    20.02.201619:30 Senior Hommes Finales - Centre Atert à Bertrange
  • Palmarès

    2015 RSR Walfer
    2014 VC Mamer
    2013 RSR Walfer
    2012 GYM-Volley
    2011 GYM-Volley
    2010 V80 Pétange
    2009 V80 Pétange
    2008 V80 Pétange
    2007 V80 Pétange
    2006 V80 Pétange
    2005 Escher VBC
    2004 VC Mamer
    2003 VC Mamer
    2002 Volley Bartreng
    2001 VC Mamer
    2000 VC Mamer
    1999 VC Mamer
    1998 VC Mamer
    1997 GYM-Volley
    1996 VC Mamer
    1995 VC Mamer
    1994 VC Mamer
    1993 GYM-Volley
    1992 GYM-Volley
    1991 GYM-Volley
    1990 GYM-Volley
    1989 GYM-Volley
    1988 GYM-Volley
    1987 VC Olympic
    1986 GYM-Volley
    1985 GYM-Volley
    1984 VC Olympic
    1983 VC Olympic
    1982 VC Olympic
    1981 CAL/Clausen
    1980 CAL/Clausen
    1979 VC Olympic
    1978 CAL/Clausen
    1977 CAL/Clausen
    1976 CAL/Clausen
    1975 CAL/Clausen
    1974 US Lalléng
    1973 CAL/Clausen
    1972 CAL/Clausen
    1971 US Lalléng
    1970 CAL/Clausen
    1969 US Lalléng
    1968 US Lalléng
    1967 CAL/Clausen
    1966 CAL/Clausen

    Palmarès

    2015 VC Strassen
    2014 VC Strassen
    2013 VC Strassen
    2012 VC Strassen
    2011 RSR Walfer
    2010 VC Strassen
    2009 VC Strassen
    2008 VC Strassen
    2007 VC Strassen
    2006 V80 Pétange
    2005 VC Strassen
    2004 V80 Pétange
    2003 V80 Pétange
    2002 V80 Pétange
    2001 VC Mamer
    2000 Volley Bartreng
    1999 V80 Pétange
    1998 V80 Pétange
    1997 V80 Pétange
    1996 VC Strassen
    1995 VC Mamer
    1994 VC Mamer
    1993 VC Mamer
    1992 VC Mamer
    1991 VC Mamer
    1990 VC Mamer
    1989 VC Mamer
    1988 VC Mamer
    1987 VC Mamer
    1986 VC Strassen
    1985 VC Mamer
    1984 VC Bonnevoie
    1983 VC ARIS
    1982 VC ARIS
    1981 VC ARIS
    1980 VC ARIS
    1979 CAL/Clausen
    1978 VC ARIS
    1977 CAL/Clausen
    1976 CAL/Clausen
    1975 CAL/Clausen
    1974 VC ARIS
    1973 RSR Walfer
    1972 VC ARIS
    1971 CAL/Clausen
    1970 CAL/Clausen
    1969 CAL/Clausen
    1968 VC ARIS
    1967 CAL/Clausen
    1966 VC Bvoie-Sud

    Overall Ranking

    VC Mamer211011
    CAL/Clausen19118
    V80 Pétange1257
    VC Strassen11011
    GYM-Volley11110
    VC ARIS808
    VC Olympic550
    RSR Walfer422
    US Lalléng440
    Volley Bartreng211
    VC Bonnevoie101
    Escher VBC110
    VC Bvoie-Sud101
  • Photos 2016

    Photo Archive 2015

    07.02.2015 | CLD Finale: RSR Walfer - VC Mamer

    07.02.2015 | CLD Finale: RSR Walfer - VC Mamer

    07.02.2015 | CLH Finale: VC Strassen - CHEV Diekirch

    07.02.2015 | CLH Finale: VC Strassen - CHEV Diekirch

    05.02.2015 | CLD 1/2 Finals: VC Mamer - CHEV Diekirch

    05.02.2015 | CLD 1/2 Finals: VC Mamer - CHEV Diekirch

    05.02.2015 | CLD 1/2 Finals: RSR Walfer - GYM Bonnevoie

    05.02.2015 | CLD 1/2 Finals: RSR Walfer - GYM Bonnevoie

  • Vum 18. bis den 21.02.2016 gët den Final 4 an der Coupe de Luxembourg am Centre Atert zu Bartreng ausgedroen. Den Programm fannt dir Matches & Results. Kommt all laanscht an ennerstëtzt äer Equipen.
    Bei den Senioren kämpfen folgend Equipen em d'Coupe:
    Damen Hären
    VC STEINFORT VC FENTANGE
    VC STRASSEN CHEV DIEKIRCH
    RSR WALFER VC STRASSEN
    VC MAMER RSR WALFER

    An dësem Spezial fannt dir och all d'Coupe Gewënner vun 1966 un souwéi och eng kléng Statistik.
root logo logo simba logo foto lu